Pocket PC FAQ Forums Forum Index Pocket PC FAQ Forums
The place to discuss Windows Mobile, Pocket PCs, Smartphones, Handheld PCs, Windows CE and More!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Pac Man not working

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Pocket PC FAQ Forums Forum Index -> Windows CE Questions/Comments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Hal Goldstein
Pocketeer


Joined: 17 Feb 2000
Posts: 2

PostPosted: Tue May 02, 2000 11:41 am    Post subject: Pac Man not working Reply with quote

Here at Pocket PC magazine, neither editor, Rich Hall or I could get Pac Man working. Both of us had the same symptoms. Rich has the new Casio Pocket PC and I have a prototype - a Jornada 420 with the Pocket PC O.S.

Rich installed it from the CD, I ran it directly from a CF card given me. When either of us tries to run it, there is a blank screen. (Note that a menu screen can be retrieved and other programs run, so the system isn't hung).

Thanks, Hal Goldstein, www.pocketpcmag.com

------------------
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ChrisDeHerrera
Site Admin


Joined: 01 Feb 2000
Posts: 7017
Location: Los Angeles, CA, USA

PostPosted: Wed May 03, 2000 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,
How much free space do you have on the system? Did you try a soft reset? Sometimes, that fixes the problem.

quote:
Originally posted by Hal Goldstein:
Here at Pocket PC magazine, neither editor, Rich Hall or I could get Pac Man working. Both of us had the same symptoms. Rich has the new Casio Pocket PC and I have a prototype - a Jornada 420 with the Pocket PC O.S.

Rich installed it from the CD, I ran it directly from a CF card given me. When either of us tries to run it, there is a blank screen. (Note that a menu screen can be retrieved and other programs run, so the system isn't hung).

Thanks, Hal Goldstein, www.pocketpcmag.com






------------------
Chris De Herrera
Microsoft MVP - Windows CE
http://www.cewindows.net - The most complete set of FAQs on Windows CE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hal Goldstein
Pocketeer


Joined: 17 Feb 2000
Posts: 2

PostPosted: Thu May 04, 2000 9:25 am    Post subject: Reply with quote

I have run it both from the card and from the system. I have changed mem configs to maximize system and then tried more storage. I have don a number of soft reboots. No Pac Man!

quote:
Originally posted by ChrisDeHerrera:
Hi,
How much free space do you have on the system? Did you try a soft reset? Sometimes, that fixes the problem.






Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Pocket PC FAQ Forums Forum Index -> Windows CE Questions/Comments All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Copyright 2001-2010, Chris De Herrera, All Rights Reserved

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group